PERSONALTALENT
CAREER, LIFE & PERSONAL COACHING EN PSYCHOLOGISCHE DIENSTVERLENING

Personal Talent

Birgit Paumen (1969) is BIG geregistreerd GZ Psycholoog en Registerpsycholoog NIP Arbeid en Organisatie/Gezondheidszorg, met een Bachelor in Business Administration. Daarnaast staat zij als senior Schematherapeut ingeschreven in het Register Schematherapie (www.schematherapie.nl). Op dit moment is ze in de afrondende fase van de Postacademische Opleiding tot Praktijksportpsycholoog aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Met een gedegen achtergrond in bedrijfsleven en psychologie, combineert ze haar ervaringen en bevindingen in Personal Talent.

In haar visie functioneer je goed en heb je plezier en zelfvertrouwen, wanneer je activiteiten aansluiten bij je waarden, interesses, drijfveren en talenten. Deze zijn in de stroom van het leven echter niet altijd makkelijk te herkennen. Met haar aanpak, die zowel open als kritisch is en waarin humor en professionaliteit een belangrijke rol spelen, maakt zij deze weer zichtbaar en leer je jouw sterke kanten te benutten.

Birgit werkt ter bevordering van de deskundigheid en het op maat kunnen leveren van diensten regelmatig samen met andere professionals.